Monday, August 30, 2010

CUMA MAHU KAMU!!


Life is so complicated
susah nak jangka hidup kita kan
kadang-kadang hepi 
kadang -kadang suram
kadang -kadang sedih

eh..kamu tahu x yang aku hanya suka kamu
aku sudah mula suka kamu
bukan dia.!
bukan dia yang suka sedihkan aku
tapi kamu..kamu yang sentiasa buat aku bahagia..

hati aku susah untuk suka seseorang
cume once aku dah mula suka
aku akan suka sangat2 dan sampai bila2
dan aku boleh jugak nangis
 sbb terlampu suka

Maafkan aku sebab terlalu suka pada kamu
ingin sahaja aku luahkan segalanya
pada mu sebentar tadi 
tapi aku xmampu

cukupla sekadar luahan pendek yang bisa memilukan hatiku
jumpa lagi ya di malam ini
harap dapat dengar gud news dari kamu


luahan hati,
Lylo
(mood: masih rindukan kamu mr oltromen)

Sunday, August 29, 2010

MASIH RINDU!!




sepi di kamar sendiri
tiada alunan yang indah menyanyi
menatap kosong ke dada lappy
hanya dia yang aku nanti

namun...skrin lappy masih sunyi
tiada lagi muncul dia disini
eh ..baru aku sedari
dia memang tak online malam ni..
hihi

tetapi


hati ini masih merindui
rindu kehadirannya disini
menemani aku saat sepi
menemaiku malam2 hari
bergelak ketawa sampai ke pagi


arghhhhhhh....


lamanya kamu disana
membuat aku gundah gulana
kadang2 sampai aku tertanya
kenapa aku rindu kamu setiap waktu dan ketika?
owh..adakah ini Cinta?
atau mainan hati semata-mata?
hurm...
aku tidak mampu untuk menafsir segalanya
apa yang ku bisa kata
aku hanya rindu akan dia


owh mr oltromenku
cepatla pulang wahai kamu
hatiku sudah tak tertanggung rindu
huhu
maafkan aku kerana
AKU SANGAT RINDU KAMU!!

Saturday, August 28, 2010

wow!!...150 juta!!


 hye guys...olready sleep huh?
hehe...hey...act wanna share something interesting here
hehe..nice one and so impress with this girl !!
wanna be like her....pandai main gitar...!! ahaks..still in practicing myself to be 

lyke diz...pray for me k..hehe

u guys pernah ke dengar lagu baru i tot yang dia nyanyi ni
150 JUTA
*kalo dapat duit 150 juta kan bess jugaks...ahakss..;p*

never listen before but my frens told me about this one
then i watch diz and make me impress with her..

ok guys...u should watch diz..if not u will regret for a year..
wakakaka..eh over pulak statement tu kan...
kui3

ok...layanzz


da best lyrics that i like so much is 

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas, jujur apa adanya”

hakhakhak...sungguh lucu dan cumel lirik ituh..hehe

and one more thing is 


''Aku punya manja, kau saja boleh rasa..
Rahsia kita berdua''

HUHU...SO SUHWEET this song!!

ACELLY this song is created by fynn jamal..i dun ever noe her...huhu
but hey fynn..u make ur world ryte now..i likee diz lyrics of this song!!
hehe


Friday, August 27, 2010

SHOPPING!!

hye guys..hows ur day today? hopefully everything will be ok,..hurm..smalam i p shoppingg sampai balik lewat malam ke umah...huhu...kul 12.05 baru tibe depan pagar umah..xla shopping banyak sangat tapi memang sale gilers2 kat queensbay semalam... mcm dah nak pitam tengok sale sana sini..nasib iman kuat lagi..ahaks..


so i juz beli a few things for me and for my niece too...i bukan beli barang nak raya pon..huhu..but more to something yang i boleh guna everyday and everytime..hehe...ok wuts dat?? of course la cardigan and t shirt!! huhu...and one more thing is tudung syiria..*is that true ape yang sy eja nieh?* huhu..

ok...afta shopping then we heading to restoren ikan bakar to break fast.....sampai2 jek kat restoren tu dah azan..dah la parking full..homaigod..sampaikan we need to park sebelah jalan..cannot enter that area dah..full!! huhu...nasib baik we booking 1st and sampai2 jek terus NGAPP!! ahaks...eh silap..ters gedegukk..*bunyi minum air tuh..* huhu..


i kuar 8orang semalam..mmg bes giler makan sebab ada orang belanja..hoho..bulan puasa nie mmg asik mrah rezeki..two days ago..my hosmet belanja kat restoren jgk..then smalam ada lagi kawan i belanja..mmg makan dengan penuh kesabaran..ahaks..sbb mmg lauk banyak giler...3ekor ika siakap besar, 3 mangkuk omyam campur, 3 pinggan sotong masak pedas, 3 pinggan sayur kangkung sotong, and 3 types of drinks!! huhu..


 x ker nak meletup makan semua tuh??? hahaha...perut terus muncit sedikit ke hadapan...urrmmm...sampai nak bangun pon dah x mampu..kui4..ok then afta solat we juz hanging around perangin mall...nothong interezting there..juz a few kedai lagi yg still open when we arrived around 9..so early lor kedai2 kat sini tutup...uhhh...tensyionnn jap dibuatnya..baru ingat nak car baju kurung sehelai..ekekekeke...nasib baik jumpa tudung syiria pink kaler yg corak polkadot...hehe..


ok..jum tgk picts pulekkk....tarrraaaaaaaaaaaaaa....diz a few things yg i beli...:

padini long sleeve cardigan (ni sale 50%)
mane x bernafsu nya nak beli..ahaks


padini long dress cardigan..huhu
ini pon sale 50% hoho....heaven gilers rase...ahaks



long dress tu beli kat jusco...ekekek..cardigan tu penyeri dress tu jek..hikhik

and one more thing is only pink tshirt yg dibeli di perangin mall



tarraaaa...ekekke...i love pinkk!!

tshirt ni sesuai dipakai bersama inner black
i mmg suka beli short sleeve and suit them ngn inner...ehehe

ok..thats all..tdung syiria x sempat amik gambar bateri nset dah mampuih...ekekeke

ok guys...c ya later
need to go to do my paper work

cheers,
Lylo

*nota kaki : eh...incik oltromen baru bangun tido kul 2.15 td???*
nak kena pukui nieh..ahaks..


Thursday, August 26, 2010

KAMU LUCU!!




hohoho
saat ini hati sangat2 rindukan mr oltromen
eh..dia bukan p lawan ngn raksaksa..
dia balik kg nak menuntut ilmu bg lg power tu
ekekekeke


hurm..sangat2 rase boring without him here
i mean w/out him at ym..and here of course
huhu..if not esok dapat berbuka sama2 makan 
ikan bakar lagi dengan dia..huhuhu

hurm..before dia naik bas i ada PM dia

me : hey incik yg nak blk kg, u dah sedia ker nak naik bas nieh? *ahaks..mcm dia xpernah naik bas kan ble
       asking like this*  jgn nakal2 dalam bas~!! haip3

mr oltromen : haha, eh macam la i ni x pernah naik bas..ok2..x nakal....skrg dah menaiki bas nie..wahwah.;p

me : ahaks..ok..take care yer kamu.. jangan nk peluk2 orang sebelah pulak tido dlm bas nnti *pesanan dari 
       MAYBANK2U.com*

mr oltromen : ha ha ha...eh sebelah i nieh jantan la u... geli geleman i klo dia yg peluk i..

me : hahaha..jangan u pengsan sudah kena peluk ngn dia..muekekeke..;p hurm, mana adiah spesyel yg u nk
       kasik tu?? huhu..eh i pon x sempat nak kasik special gift tuk u td...;p ngeee

mr oltromen : nak kasik....tapi i tunggu adiah  Tetttttt...* eh..missing text*. dari u dlu dulu..ahaha

me : i pon tggu u yg kasi dlu..wakakaka..ok, have a nice sleep ya..pulang awal k..jgn lama2 di sana..nnti
        orang sini terpaksa belah jantung plak sbb rindu yg teramat..huhu, nyte anje..ahaks..;p... cpt pulang k!!
       ..baju raya x shupping lagi..ahahaha..;p

mr oltromen : hehehe...ok..wait for me ya diz tuesday..next week kita kuar p beli baju raya ea...hehe..ok, nyte
                     dear

me : eh ye ker...ekekekke..olryte..im waiting..eh u..nape lama sgt u balik..sob3..i takut i xmampu nak rindu u 
       lama2...T_T

mr oltromen : hehehehe...saja nak kasik u rindu i banyak2 and i rindu u banyak2...;p

me : citt...ahaha..yerr..baikla..jgn nakal2 kat umah ok..;p

mr oltromen : yerr...baikla...hehe...

last msg : ******ok...msg cannot be displayed ..ahaks.

            *hey mr oltromen....td tido mimpi kamo...mimpi kamu tengah kacau bubur lambuk...kui3
            missing u so much!! huhu...sape nak temankan i chatt nieh..sob3..cepatla pulang u...huhu*



 hey guys, wishing u have a gud nyte sleep and a sweet dream  ya
selamat bersahur..;p

cheers,
Lylo

PENAT!!



hEy kamoo disana
tahu tak aku sedang penat

hey kamoo di sana
jumm kita rehat 

ekekekekke
*INTRO itu sekadar PUISI pendek yang TAK di terbitkan oleh mana2 Journal*
sekian!
ahaks

hurm,..hari ni penat mcm nak p KFC n terus makan
*tapi bila ingat puasa, harus kena sabar, mama ckp sabar itu banyak hikmahnya*
ok..terus xjadi nk p KFC..alih2 kena masuk lab siapkan test sample
uhhh...uhhh
*perut pedih hari ni sbb semalam mr oltromen tak bangun sahur,
maka secara automatik i pon xmangun sbb dia yg akan kejutkan*
huhuhu

owh..act i ada buat salah ngn mr oltromen today,
saya pecahkan alat kat bilik dia
omaigod..im so sorry mr oltromen
i dun intend to break it
a deeply sorry

mr oltromen ckp alat tu even kecik tapi mahal
i dah rase bersalah sgt2,sampai 4 kali i mntak maaf
but he juz said " its ok la..dun worry, it can be replaced by a new one"
huhu
i still rasa bersalah sampai sekarang


then, kat lab td, i nak test sample
feeling so down, sbb dah bt something wrong
pada dia, even dia dah ckp ok.
blurr2 je i rase, sampai dia dtg kat sebelah pon 
i x sedar, siap renjis2 air kat muka i
huhuhu

and again i said to him that im really sorry
but he uz smile and said
 " isk2...dah2,lupakan pasal tu, nanti boleh beli yang baru"
huhu

and dia perasan i macam xdew mud sbb dah bt salah ngn dia
dia terus ckp.."eh,jgnla macam nie..*terharuu sampai i termenagis 2titik air mata*
eh..sikit je tu..kan nangis banyak2..nnti dia gelabah pulak..huhu

''nape xdew mood ni, i xmarah awak la..ke nak i cium?"
hahahaha..mmg sajer jek mr oltromen nieh

*i terus balas, nakal ea!!
 mane boleh nak cium2 bukan muhrim!! isk...lempang nakk ?? i tanye dia balik*
huhuhu...
dia ckp NAkkkk, nakkkkk, nakkkkKKK!!
hahahhahahaha..mmg nakal dia nieh
i juz gelak and tersenyum jek
then dia ckp
'' haaa..habis tu xmo sedih2 dah, xde benda la pecah tu, benda biasa la tuh''

huhu,ok

mr oltromen mmg nakal
itu yg buat i suka kat dia
pandai ceriakan i time mood i xdew
huhu...eh malam nie mr oltromen dah balik kg,sob3
i will gonna miss him diz weekend cuz xdapat bukak posa sama2
hukhuk..hey u..jgn lupe bawak balik makanan bes2 dari kg!!
ekekekekeke

ok...lets go to bazar pulak..
nak hilangkan penat kena la tengok makanan yang best!!
hikhik
*nak beli ayam panggang, nasi kerabu, air tebu, laksa*
eh..banyaknya saya makan..huhu

daaaaaa

cheers
Lylo


Wednesday, August 25, 2010

HEY MY SUNSHINE!!


A night hug warms your heart,
A night kiss brightens your day,
and A good mornink to start your day!! 


Morning my sunshine
 you re my only one
hope u will be fine
 throughout the day
!!!
^_^

Eh ..hari ini saya datang awal ke tempat kerja..ahaks
pukul 8.15 dah berlenggang kankung belacan
masuk ke bilik saya
huhu
*mcm xpercaya boleh datang awal mcm nie..ekekekekekeke*
eh..kena sampuk ker??
ye kowt..sah dah mmg kena sampuk ngn semangat oltromen
ahaks!

yer..mr oltromen datang kerja lagi awal dan sgt2 awal
pukul 6.15 dia dah odw ke tempat kerja
hohoho
sungguh kagum!
so hari ini i cakap kat dia nak dtg awl jugak
sbb dah kena sampuk dengan semangat badi dia
hakhak
dia juz laughing at me
*bboleh ke u dtg awl nieh...citt..xpercaya pulak ea*
hehe..at last dh smpai kul 8.15, terus capai ym chatt boz 
truss buzz dia..!
*bukti nk tunjuk i dtg awal..ekekekeke*

ok..sampai2 jek terus buat kerja i
sampai la kul 10. huhu
dah penin+ penat+longlai
so  i ke bilik oltromen untuk tanya something bout alat yg i need to use
huhu..terserempak kat tangga..tengok mata dia merah yg amat
menangis kah?hakhak..x logikkk!
ok..semenarnya dia tertido..baru mangun..hakhakhakantoi

ok. then i ckp its ok..at 11 i'll come back
hoho

ok..need to continue my work
eh..kena tengok enzyme saya dulu
hingga jumpa lagi yer
babai

cheers,
Lylo




Tengku Mahkota Johor palsu' dalam Facebook!!!


hye guys

happy ThuRSday
mornink to all my frens!!
hopefully today will be better than yesterday
6______^

act, i hev something to share wif u..this is about the social web
called fesbuk..me? no...i dun hev any ACC FB ryte now
u dun beleive it?? huhu...b4 diz i hev one but i already deactivate it
y?? ahaks...
only someone noe bout it
let it be la

owh..semenarnya i nak story bout something else
owh ok..act pg2 lagi i dah terjah kosmo online
 i juz quite shocking once i glance to the KOSMO news today
at fisrt im so weird with the title i read

''TMJ PALSU DALAM FACEBOOK''

 GAMBAR EHSAN:  KOSMO
haa...nie la page palsu yg i cakap tuh
huhu


 budak yg created this page name MIKY
*miky mouse ke teddy miky?? kui3*

 eh...ada jugak orang nak menyamar jd TMJ???
nak menyamar pon hengat2 la kan..at least nyamar jadi JUSTIN BIERBER ker
SYAKIRA ker...*eh...boleh ker?? uhuhu..xbleh2...jadi la diri sendrik!!*
hehehe

*TMJ= tengku mahkota johor*
u noe wut..this penyamar dah dapat tarik 10000 org fans for that page he created
ohohhho....it sound so dem silly 


dahh xdew kerja lain ka nk menyamar2 jadi TMJ
and yg paling dan dan tu dia boleh reply all the comments yg fans hantar
and org yg jd fans dia tu sgt2 la AKAN hepy kan?
huhu..kesian diorg, tipahh tertipuuuu la jdinya
huhu

owh..i think this person will be sue on his silly action
yerla...ini kira mcm dah murka pada kerabat di raja
sewenang2 nya using ACC FB nama TMJ

KALO I Pon mestila i marah
even i nie KERABAT PUTERI HANG LI PO
*eh tipuuu tipuuu...tipuu jek taw*
ekekekekeke
bulan puasa xelok tipu..ahaks


eh.. kalo nak baca this new dengan detail
meh meh CLICK kat sini


cheers,
Lylo

*eh...hari ni nak p jumpa mr oltromen la b4 dia pulang ke kg..ahaks..nk amik adiah special dari dia!! kui3*

EH..MACAM MACAM ADA !!


whohoo

anybody home?

ekekekeke
*feeling2 tengah ring da bell umah Brad pit*
ahaks..ahaks..hattuih

hey guys
wutchu doing ryte now?
im juz guling2 on my bed
staring here and there
and then i remember there is something wanna share with u

hehe

hey peeps 
i think everybody has their fev snack ryte?
ok..this is da snack i love da most

TARRRAAAAAAAA!!

mR potato yg misai panjang + potato chips!!
hehe

and ryte now tengah kusyuk mengunyah 
sambil jari jemari mulus *eh perasan pulak..ekekeke*
menari nari korea di keyboard lappy
hehe

ouch...luper nak ckp..
lagi masyuk if u guys makan  snack ini dengan air sprite!!

yeahhh..freaking love it dem much
*eh..jangan tengah2 hari esok u makan plak...nnti batal pose..ahaks*


ok..then i love playing guitar too
and a few months ago,
saya pernah join konsert gitar 
for co- curriculum weeks
huhuhu...bess and happy!

ok..this is guitar yg i memang nak sangat2
harganya memang boleh tahan


 guitar ni i jumpa time i kuar dengan mr oltromen tu
eh..I SUKA yang PINK kaler tu taw!!
hoho..
CUTE kan pink guitar tuh

hohoho...he ask me whether i nak or nope
i juz geleng2 tanda malu and segan
*huhu..dalam hati MEMANG la nak!!*
tapi tunggu akhir bulan dlu

hikhik
ok..end of the the guitar and snack story
^___^
*******************************************************

ahhaa...today i also got something from someone
ahaks..so hepy..hikhik
  nak tahu ker?? nakk?? nak curik??
*haaaa...jangan la curik..klo berani2 curik..i cium kang*
hakhak

ini la diaaaa!! Taraaaaaaaaaa


haaa...Baik hati x org yg kasik nieh?/ pheuuu....so happy!!

ok..zoom lagi untuk jelas penglihatannya..hikhik

 External Hard Disc Buffalo 320GB!!


sapa x suka kan klo dapat pree?? hikhik
eh..ke ada yang x suka?
haaa...tipuu la tu..*tengokk senyumm kat muka korang pon dah tahu*
kuikuikui
kalo x suka sila bagi pada sy yerk
ekekeke

sbb saya mmg suka dapat hadiah!!
hikhikhik

* mood : Rindu mr oltromen, dia ada meeting..
uhukesok dia dah nk balik kg 4 hri..ohoho
boleh tahan ker nie rindu di hati?? ok...cube
yer..kalo x tahan telan minyak angin cap SINGA
biar jadi KUAT mcm SINGA!!!...ahaks..




Tuesday, August 24, 2010

IM SO SORRY


hUarghhh...*eh...sangat xsupan kan anak dara menguap camtu*
ok..huuuuuuargh *sambil menutup mlut---> nampak la sopan sket kan*
ekekeke

hurm
i juz finished marking paper bebudak
 final year usm
 so sleepy

seb baik mr oltromen still loyal waiting and chatting wif me 
xla ngantuk sangat masa tu
huhu

masa ngah chatt ngn dia tetibe rase
 macam something wrong somewhere
rase x enak untuk di rase..ape lagi di telan di kunyah.
*eh ..melampau pulak nk rase over2 nie kan*

ok2..rase mcm dia ngah layan chatt ngn org lain jugak
then ask hhim whether ape yg instinct i rase tu betul ke x
and his answer is YES!!

omaigod..tetiber rase sedih seketika
*hati ni suka jek nk over2 sedih kan*
padahal dia layan kawan lama
dia jek
but pompuan la
thats y la i little bit jealous
huhu

haish..hati ni parah betul
i cp kat dia sedih tetibe
then he ask me why

i juz said cuz he chatt ngn pompuan lain
and mulut i nie laju jek nak ckp
yg I JELES biler dia chatt ngn pompuan lain
*isk2..nk kena gunting ke mulut i nieh??*

benda kecik camtu pon nak jeles
huhu..dah kawan2 dia..kena la layan kan
aduihh..im so sorry mr oltromen

i x berniat nak jeles..tpi perasaan tu muncul sndrik
and terLALU peramah keluar dari mulut i nie 
ckp i jeles u chatt ngn someone else
huhu

please forgive me ya
*dia gelak jek bile i ckp cam ayat atas tu*
huhu

dia cakap xdew papae la..dun worry
dah kawan lama. kena la bertanya khabar jugak

ok2..hati dapat terima alasan BIJAKSANA and kukuh dari nya
huhu

*kuat nya jelesss i nieh..isk2...xelok3..esok nk kena sental hati nieh ngn downy 4x*
kuhkuh

ok la guys..mata dah penin2 ayam mahu menaip
tangan dah kebas2 tenuk nk mengadap
*apa kah peribahasa itu>??*

huhu

ok..last word from mr oltromen b4 we sign out 
"NYTE DEAR"
owhchh..hohoho

buat jiwa aku tetiber bergelora
*eh..jiwang plak*
ekekeke


ok..nyte all
selamat Bersahur u guys

cheers,
Lylo

AWARD DARI CELCOM!!


eh eh eh

dan dan kan tajuk tu 

hikhik..

semenarnya td duk asyik
buat kerja kat ofis i

tetibe tinjau dan terjah belog boring i nieh
wahh...tetibe kuar nama CIK TOM
kat chattbox

ckp i dapat award dri dia
waa...bru jek seminggu belog saya ni
tetibe dah ada org sudi kasik award

gitteww kan..*feeling2 dapat award red carpet*
tengok2 kat bawah ada tikar mengkuang jek
hekhekhek

ok2..ini award dari cik tom comel
sesuai dengan award yg suhweeet ini
tarraaa


cik tom ne memang sgt2 friendly
etry2 saya pon dia yg rajin komen
tengs sgt2 cik tom
sudi baca entry boring and ntah apa2 saya nie
terharuu...*sob3...seb baik ada tisyu premier 1kotak*
hikhik

tapi betul2 terharu..
appreciate this award and love ya cik tom
keep in touch ya.!!
;p

so i nak kasik la award nie plak pada


haa...ok..again tengs so much cik tom!
hehe..jum3 naik pentas amik award
ekekekeke

^__^

EPILOG SYURGA CINTA



ahhaa...u guys pernah tak tengok citer ni?

hehehe

hey..i suka sgt tgk citer ni since there is a cute little girl named MIA 
yg berlakon!!
sekarang pon ngah layannz diz drama b4
berbuka puasa

omaigod...she was so dem cute

and fida also da nice one and watak yg dia lakonkan mmg bess

si zizan pulak mmg sempoi giler berlakon

and sgt selumberr...huhuhu

ok...layanzz diz pict



fida + mia



zizan + mia



hey...kecik2 pon dah make up ea...hikhik
x make up pon u dah cute la dik..cumel!!

hehe



okkay guys...sesiapa yg tak pernah tengok drama nie
i suggest u guys watch diz drama

hehehe

jalan cerita bes and nice
^___^



ok....taraaa....lets prepare for berbuka puasa plak

jumm jummm kiter nikmati mata nie dengan makanan2
pulak..

hehe..selamat berbuka semua..!

cheers,
lylo

WITH HIM!!


its olready 5.45pm

and ryte now im with my mr oltromen

hehe

really happy cuz he playing guitar for me

a song from bryan adams

'' PLEASE FORGIVE ME ''

Please forgive me - I know not what I do 
Please forgive me - I can't stop lovin' you 
Don't deny me - this pain I'm going through 
Please forgive me - if I need ya like I do 
Please believe me - every word I say is true 
Please forgive me - I can't stop lovin' you 




huhu...really nice song and skill from him

i like da way he plucking the guitar
AND HIS VOICE OF COURSE!!
huhuhu

tengs ya mr oltromen
ngah2 tension ngan kerja i

terus happy dengar dia main
ada plak dia tetibe nyanyi "sumbang owh sumbang"
tergelak i..hakhak...aduih..

mainla betul2 u..^_^

*nota tangan: dia xtaw yg i ngah type blog depan dia nie..huhuhu..sambil dengar dia main gitar*

huhuhuu

hey mr oltromen..

i like u veri seteronggggg!!
hehe

selamat berbuka to all u guys

^___^

Monday, August 23, 2010

NEW HEADER!!


hye guys

dah lunch ker?? opss

xboleh..xboleh..ni kan bulan puasa

ekekekeke

ok..juz wnna tell that i olredy create my new header for this boring blog!!
hehehe

hey guys...thanx for following me ya
feeling so ashamed cuz diz blog hanya merapu2 story bout me and my life

maybe somebody out there so mual2 reading my entry
huhuhu
cuz asik story and story bout my mr oltromen
kamsahamnida..^_^

am i wrong?
huhu..sorry if u guys hate reading this blog
cuz this blog is juz for my diary 
i mean not personal one
and for me to spalsh out what unsatisfied me 
and what happen to me 

huhu...anyway..have a blast one and hope u guys like this new header
ngeee..


cheers,
Lylo

HOPEFULLY



Hye guys

mornink...its already 6.12am ryte now

im really hope that
today will be better than yesterday 

hopefully no more pain 
will be surround me
again
for today

 have a nice day
 and selamat berpuasa ya


cheers,
Lylo

HAPPY!!


Yessss!!

my instinct was true

he fall asleep smenarnya

afta berbuka..how come?
haha...i ckp kat dia ingt p tahlil kematian jiran
he juz laughing..

hakhak

letih katanya kat kerja td
hehe..ok2..

at last tepat on 12 am

he YM me 1st

and ask me rindu dia ker??

hahahahrussla i jawab!!

homaigod..u really make my heartbeat cannot stop mr oltromen

love u veri seterong...hehe

and ryte now bru jek sudah chatt ngn dia

b4 chatt i buat kerja cam xjalan..

afta he on9 trus je secepat kilat i boleh siapkan kerja

so amazing kan..hhehe

hey u mr oltromen
u really my spirit ryte now and forever

tengs being here for me!!

nyte guys

c ya tomorrow kay..^__^

JAM 11


Lewat jam ini

Masih setia menanti di sini
jiwa terasa sepi dan sunyi
tanpa dia disisi menemani

hati bertanya lagi
ke mana dia pergi
urgh...sungguh resah dan sesak rase
hati ini
gelisah dan rindu menyelubungi sanubari 

teringat ku akan keletihannya hri ini
mungkinkah dia sudah tertido saat ini
ok..mugkin ya..aku kuatkan hati
mengatakan ya pada jawaan sendiri

aku cuba PM pd nombornya..
tiada reply

aku cuba lagi 2nd msg
 masih sepi
dia xpernah xreply msg2 aku
hairan juga

ok..mungkin jawapan aku betul
dia sudah TIDO
huhu..jumpa kamu esok ya mr oltromen
nyte..

*mood: rindu dia sgt2 smpai susah and xsemangat nk buat kerja*





MANA KAMOO??


mAna Mr oltromen sy pergi malam nie

sob3

biasanya kul 10 dia dh pulang terawih and terus on9

ataw dia pergi tahlil ke rumah jiran dia  yg meninggal smalam?

ntah..hati saya xdapat jangka

where are u mr oltromen..i need u..
i need ur spirit ryte now

hukhuk...please muncul skrg

cannot do my wrk without u
cannot do anything without u

urgh...missing u a lot
please tell me where  r u..sob3

*ke dia p lawan ngan raksaksa sekarang?*
hukhuk

hopefully u can be here at ym at 11 plg lewat pon
huhu

TIRED!!




today really make me so exhausted


going up and going down to my lab


so gosh dem tired


feeling so stress coz i need to test for enzyme assay


but i never ever do t before..so PM my SV asking him

whether he no the method or nope

homaigod...he ask me to ask my frens]..wth!!


i ask him cuz he my SV

why didnt he tell me the step??

whats the point to be SV if u urself cannot help ur

student???


hurghhh...so stress wif him


lucky for me since there is someone that have done that test

so ask her how and what the steps


and ryte now im waiting for my sample

in incubation for 30minutes


huhu...mr olromen also busy today

but he still ym me..hehe

and so funny when he said that

he will remember me once he saw the

"minyak angin cap kapak"

i gave him last week

hahaha..funny okkay mr oltromen


why dun u remember me when u saw heroin korea ka?

hakhak


dah penat...jum dengar ini lagu..hehe



Saturday, August 21, 2010

NICE MOMENT WITH U


hYe guys

its already 12.00am ryte now

huhu..so full 

eating ayam tandoori, lemon black paper chicken and Donat

alhamdulillah....so happy! hehehe

sekarang baru jek balik

kuar dengan mr oltromen td...kikiki

hey mr oltromen....a deeply thanx goes to u for diz nyte

im really have a nice moment with u...hehe

sweet moment with u at guitar gallery too

and u make me impress with ur skill in playing drum!!

woww....really like that...its really kicking me~!

hopefully u can buy that drum set price 4K

i'll pray for that okkay....hehehe





Friday, August 20, 2010

HEY KAMU


Hey kamoo...
kamu tahu tak kamu itu lucu
pagi2 dah buat aku ketawa
ketawa terbahak-terbahak
sampai nak pecah usus aku

huhu

hey kamoo...
kamu tahu tak kamu itu comel
ya..comel untuk lelaki maksud aku
senyum dan tawamu bisa buat aku senang
dan tenang

hehe

hey kamoo...
kamu tahu tak kamu itu rajin
tidak pernah jemu melayan aku yg suka merapu
suka merajuk dan banyak kerenah

huhu

hey kamoo...
kamu tahu tak kamu itu sungguh baik
baik tutur kata..baik budi bahasa..baik layanannya
hingga bisa buat aku terpesona
kadang2 buat aku mahu jatuh cinta 

hey kamoo..
kamu suka ckp wek wek
bila aku puji kamu
sungguh lucu aku rasa
hahaha
mungkin kamu malu
mungkin juga kamu segan
tapi aku suka cara kamu

hey kamoo..
tengs ya hadir dalam hidupku

Related Posts with Thumbnails