Thursday, August 26, 2010

PENAT!!



hEy kamoo disana
tahu tak aku sedang penat

hey kamoo di sana
jumm kita rehat 

ekekekekke
*INTRO itu sekadar PUISI pendek yang TAK di terbitkan oleh mana2 Journal*
sekian!
ahaks

hurm,..hari ni penat mcm nak p KFC n terus makan
*tapi bila ingat puasa, harus kena sabar, mama ckp sabar itu banyak hikmahnya*
ok..terus xjadi nk p KFC..alih2 kena masuk lab siapkan test sample
uhhh...uhhh
*perut pedih hari ni sbb semalam mr oltromen tak bangun sahur,
maka secara automatik i pon xmangun sbb dia yg akan kejutkan*
huhuhu

owh..act i ada buat salah ngn mr oltromen today,
saya pecahkan alat kat bilik dia
omaigod..im so sorry mr oltromen
i dun intend to break it
a deeply sorry

mr oltromen ckp alat tu even kecik tapi mahal
i dah rase bersalah sgt2,sampai 4 kali i mntak maaf
but he juz said " its ok la..dun worry, it can be replaced by a new one"
huhu
i still rasa bersalah sampai sekarang


then, kat lab td, i nak test sample
feeling so down, sbb dah bt something wrong
pada dia, even dia dah ckp ok.
blurr2 je i rase, sampai dia dtg kat sebelah pon 
i x sedar, siap renjis2 air kat muka i
huhuhu

and again i said to him that im really sorry
but he uz smile and said
 " isk2...dah2,lupakan pasal tu, nanti boleh beli yang baru"
huhu

and dia perasan i macam xdew mud sbb dah bt salah ngn dia
dia terus ckp.."eh,jgnla macam nie..*terharuu sampai i termenagis 2titik air mata*
eh..sikit je tu..kan nangis banyak2..nnti dia gelabah pulak..huhu

''nape xdew mood ni, i xmarah awak la..ke nak i cium?"
hahahaha..mmg sajer jek mr oltromen nieh

*i terus balas, nakal ea!!
 mane boleh nak cium2 bukan muhrim!! isk...lempang nakk ?? i tanye dia balik*
huhuhu...
dia ckp NAkkkk, nakkkkk, nakkkkKKK!!
hahahhahahaha..mmg nakal dia nieh
i juz gelak and tersenyum jek
then dia ckp
'' haaa..habis tu xmo sedih2 dah, xde benda la pecah tu, benda biasa la tuh''

huhu,ok

mr oltromen mmg nakal
itu yg buat i suka kat dia
pandai ceriakan i time mood i xdew
huhu...eh malam nie mr oltromen dah balik kg,sob3
i will gonna miss him diz weekend cuz xdapat bukak posa sama2
hukhuk..hey u..jgn lupe bawak balik makanan bes2 dari kg!!
ekekekekeke

ok...lets go to bazar pulak..
nak hilangkan penat kena la tengok makanan yang best!!
hikhik
*nak beli ayam panggang, nasi kerabu, air tebu, laksa*
eh..banyaknya saya makan..huhu

daaaaaa

cheers
Lylo


2 comments:

sop said...

ni kes penat makan nih! huhuhu

hemyliatolylo said...

hakhakhak...mungkin jugak..nie pon ngah penat lepas mkn laksa..;p ekekeke..;p

Related Posts with Thumbnails